Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Rouwfoto- en videografie

Mooie beelden helpen mooie momenten herinneren

De dagen na een overlijden zijn verdrietig, maar er zijn ook mooie momenten. Naast het verdriet worden er fijne herinneringen met elkaar gedeeld en wordt er ook vaak gelachen. Alle mensen zijn er voor die ene persoon en zijn zo met elkaar verbonden.

Als naaste is het gewoonweg niet mogelijk om alles mee te maken of te kunnen zien. Daarom kan het een waardevolle aanvulling, in het verwerken van het gemis, zijn om aan de hand van foto’s of videobeelden later nog eens terug te kijken hoe alles is verlopen. Wie waren er allemaal, hoe zagen de bloemen eruit. Soms enkel voor uzelf, soms om met anderen nog eens terug te blikken. Of voor kinderen die nu nog te jong zijn om te begrijpen wat er gebeurt, of voor een familielid die ver weg woont of om een andere reden niet aanwezig kon zijn.

Ik werk samen met gespecialiseerde uitvaartfoto- en videografen en breng u graag met hen in contact. Niet elke foto- of videograaf is namelijk ook een goede uitvaartfoto- of videograaf.

In een voorbereidend gesprek bespreekt de foto- of videograaf met u de wensen. Zo komt deze meer te weten over de overleden persoon en weet hij of zij wie wie is op de dag van de uitvaart. Het draaiboek van de uitvaartleider wordt gebruikt om te kijken wat er op het programma staat. En uiteraard zijn de locaties van te voren bezocht om te kijken waar het beste gestaan kan worden om de bijzondere momenten in beeld te brengen. En dan zo dat er niet te veel opgevallen wordt.

Na de plechtigheid worden de foto’s en beelden bewerkt en zal er, vaak in overleg met de naaste familie, een album of film gemaakt worden.

Ik ben Alexander IJsendorn en heb aandacht voor iedereen.
Met mijn jarenlange ervaring als uitvaartleider, neem ik u aan de hand mee in een lastige tijd.
Graag ben ik uw houvast.
Ik begeleid u rustig en duidelijk en dat alles zonder verborgen kosten.

signature

Hier kunt u meer lezen over mij

Regionaal verbonden

De Hanze Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de gemeente Deventer en omstreken. Het verzorgingsgebied bestaat onder andere uit Apeldoorn, Bathmen, Boskamp, Bussloo, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Dijkerhoek, Epse, Harfsen, Heeten, Holten, Joppe, Kring van Dorth, Lettele, Loo, Nieuw Heeten, Okkenbroek, Olst, Oude Molen, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Voorst, Wesepe, Wijhe en Wilp. Maar ook buiten deze regio kom ik met alle liefde naar u toe. Afstand is geen probleem.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge