Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Nadenken over afscheid

Hoe ziet u de uitvaart voor zich

Uw leven lang neemt u al beslissingen. Het is dan ook niet raar om over uw afscheid na te denken. Nog beter is het om uw wensen kenbaar te maken, te bespreken en vast te leggen. Wanneer uw naasten weten hoe u uw afscheid voor ogen ziet, is het voor hen veel gemakkelijker om in lijn met uw wensen de uitvaart gestalte geven. Dit zal uzelf nu, maar ook uw naasten na het overlijden, rust en ruimte geven.

Lees verder onder de foto

Ik ben Alexander IJsendorn en heb aandacht voor iedereen.
Met mijn jarenlange ervaring als uitvaartleider, neem ik u aan de hand mee in een lastige tijd.
Graag ben ik uw houvast.
Ik begeleid u rustig en duidelijk en dat alles zonder verborgen kosten.

signature

Hier kunt u meer lezen over mij

Te maken keuzes

Misschien ziet u uw overlijden aankomen en wilt u alvast uw wensen kenbaar maken, maar mogelijk komt de dood ook onverwacht. Hoe en waar mag u worden opgebaard? Wenst u een condoleance? Wordt de uitvaart formeel of mag deze juist een ongedwongen karakter hebben? Kiest u voor een kerkelijke uitvaart? Wie gaan er spreken? Welke muziek? Hoe worden familie en vrienden bij de uitvaart betrokken? Is het misschien mooi om het afscheid op een andere plek te organiseren? Heeft u bijzondere wensen of kan ik nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kan ik, door mijn ervaring, een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging en stijl van leven. Ik bied u informatie en inspiratie voor een waardevol afscheid. Passend en persoonlijk. Het gaat immers om u.

Wensenboekje

Wanneer u al ideeën heeft over uw eigen uitvaart is het verstandig om dit vast te leggen. Hiervoor heb ik het boekje ’Wensen Rondom Mijn Afscheid’ ontwikkeld welke u hier kunt downloaden. Het boekje is een leidraad voor uzelf en uw naasten. Het is uw manier om duidelijkheid te geven in een verdrietige periode. Het kenbaar maken van uw uitvaartwensen geeft u nu al de zekerheid dat uw afscheid later geheel naar uw wens wordt uitgevoerd. Die zekerheid geldt ook voor uw naasten. Zij zijn door dit wensenboekje volledig op de hoogte van de uitvaart zoals u die voor ogen heeft.

Bekijk/download wensenboekje

Bewaren van uw wensen

Het ingevulde boekje adviseer ik u te bewaren bij uw verzekeringspapieren. Maar het kan ook verstandig zijn om deze, of een kopie, alvast aan uw naasten te geven. Zij zullen immers als eerste op de hoogte worden gebracht van uw overlijden. Het is ook mogelijk dat ik dit boekje voor u bewaar. Deze gebruik ik, en bespreek ik dan met uw naasten, bij het regelen van uw uitvaart.

Uitvaartkisten

Uitvaartkisten zijn er in allerlei modellen, materialen en maten. Zo is er voor ieder een goede keuze te maken uit diverse uitvoeringen. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke uitvaartkist, een uitvaartkist met print of gespoten in bepaalde kleur, een massieve uitvaartkist van onbehandeld hout of juist een eenvoudig model van spaanplaat? Ook een met stof beklede of een steigerhouten kist behoren tot de keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik denk hierin graag met u mee.

Meer informatie en voorbeelden vindt u hier

Logo De Hanze Uitvaartzorg

Logo De Hanze UitvaartzorgIn het logo is bewust gekozen voor een afbeelding van een boom. De symboliek van een boom spreekt mij bijzonder aan. De kracht en kwetsbaarheid tegelijk. Sterke wortels en het meeveren met de wind. Maar ook het vallen van de bladeren in de herfst.

De boom in het logo van De Hanze Uitvaartzorg is stevig, sierlijk, elegant, krachtig en mooi. Hij is verankerd met sterke wortels, heeft veel ervaring en is gevuld met liefde. Liefde tussen mensen en liefde voor het leven. Daardoor is de boom ook vriendelijk en warm. Precies zoals ik en de mensen waarmee ik werk in het leven staan.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge