Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Kostenindicatie

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart variëren en zijn afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden. Globaal kost een uitvaart tussen de €6.000,00 en de €11.000,00. De keuze van de uitvaartkist, het aantal rouwkaarten, wel of geen rouwadvertentie in de krant en de consumpties beïnvloeden de prijs.

Lees verder onder de foto

Ik ben Alexander IJsendorn en heb aandacht voor iedereen.
Met mijn jarenlange ervaring als uitvaartleider, neem ik u aan de hand mee in een lastige tijd.
Graag ben ik uw houvast.
Ik begeleid u rustig en duidelijk en dat alles zonder verborgen kosten.

signature

Hier kunt u meer lezen over mij

Voor ieder budget een passende uitvaart

Voor ieder budget is een passende uitvaart te verzorgen. Het lukt eigenlijk altijd wel om uw wensen en het beschikbare budget op elkaar aan te laten sluiten. Tijdens het eerste gesprek informeer ik u al over de kosten. Dan weet u waar u aan toe bent. Uiteraard krijgt u alle afspraken en bedragen, ook die van de locaties, het rouwvervoer, de uitvaartkist en dergelijke overzichtelijk op papier.

Wat te doen met de uitvaartverzekering

U zou de uitvaartverzekeraar kunnen bellen. Maar u moet weten dat u niet verplicht bent om de uitvaartverzorger van de verzekeraar in de arm te nemen. Ook niet als die verzekeraar zelf ook uitvaarten verzorgt. U wilt toch het liefst begeleid worden door iemand die bij u past en die u zelf gekozen heeft? Dat kan en dat mag. Ongeacht welke uitvaartverzekering, u heeft altijd de vrije keuze. Het is goed te weten dat mijn prijzen altijd lager zijn dan die van de grote uitvaartondernemingen. Eventueel kan ik uitvaartpolissen voor u insturen en verrekenen met de nota.

Vrijblijvende kennismaking


Een kosteloos en vrijblijvend informatief gesprek, om bijvoorbeeld uw wensen op papier te zetten en te kijken of wij een klik hebben, is onderdeel van mijn dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact op

Rouwfoto- en videografie

De dagen na een overlijden zijn verdrietig, maar er zijn ook mooie momenten. Naast het verdriet worden er fijne herinneringen met elkaar gedeeld en wordt er ook vaak gelachen.

Ik werk samen met gespecialiseerde uitvaartfotografen en breng u graag met hen in contact. Niet elke fotograaf is namelijk ook een goede uitvaartfotograaf.

Meer informatie hierover leest u hier

Regionaal verbonden

De Hanze Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de gemeente Deventer en omstreken. Het verzorgingsgebied bestaat onder andere uit Apeldoorn, Bathmen, Boskamp, Bussloo, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Dijkerhoek, Epse, Harfsen, Heeten, Holten, Joppe, Kring van Dorth, Lettele, Loo, Nieuw Heeten, Okkenbroek, Olst, Oude Molen, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Voorst, Wesepe, Wijhe en Wilp. Maar ook buiten deze regio kom ik met alle liefde naar u toe. Afstand is geen probleem.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge