Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Coronavirus / covid-19

Er is weer veel mogelijk

Sinds 25 februari 2022 zijn er geen extra coronaregels voor uitvaarten meer.

Ondanks dat alles weer mogelijk en als vanouds is, is corona nog niet weg. Daarom blijven de basisregels gelden:

  • was vaak en goed uw handen
  • hoest en nies in uw elleboog
  • schud geen handen
  • blijf thuis bij klachten en laat u testen

Lees verder onder de foto

Ik ben Alexander IJsendorn en heb aandacht voor iedereen.
Met mijn jarenlange ervaring als uitvaartleider, neem ik u aan de hand mee in een lastige tijd.
Graag ben ik uw houvast.
Ik begeleid u rustig en duidelijk en dat alles zonder verborgen kosten.

signature

Hier kunt u meer lezen over mij

De anderhalvemeterregel en mondkapje zijn verdwenen

Het is niet langer meer verplicht om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Met het loslaten van de anderhalvemeterregel hoeft ook geen afstand meer gehouden te worden in de ontvangstruimte, aula of restaurant.

Men hoeft geen mondkapje meer te dragen bij een bezoek aan een uitvaart. Uiteraard mag dit wel als men zich daar prettig bij voelt.

Aantal bezoekers bij een uitvaart

Er geldt geen maximum aantal meer voor het aantal personen bij een rouwbezoek, condoleance of afscheidsplechtigheid. Ook vaste zitplaatsen zijn niet meer verplicht.

Het aantal personen dat bij een uitvaart aanwezig kan zijn verschilt per locatie. Uiteraard kan ik hier u meer over vertellen.

Livestream

Omdat er voorheen slechts een beperkt aantal personen bij een uitvaart aanwezig mochten zijn, zijn veel afscheidslocaties begonnen met de mogelijkheid om uitvaarten live uit te zenden. Dit is zo goed bevallen, dat de meeste locaties dit blijven aanbieden. Zo kunnen personen die ver weg wonen, ziek zijn of om een andere reden niet kunnen komen, toch bij de uitvaart aanwezig zijn.

Rouwfoto- en videografie

De dagen na een overlijden zijn verdrietig, maar er zijn ook mooie momenten. Naast het verdriet worden er fijne herinneringen met elkaar gedeeld en wordt er ook vaak gelachen.

Ik werk samen met gespecialiseerde uitvaartfotografen en breng u graag met hen in contact. Niet elke fotograaf is namelijk ook een goede uitvaartfotograaf.

Meer informatie hierover leest u hier

Logo De Hanze Uitvaartzorg

Logo De Hanze UitvaartzorgIn het logo is bewust gekozen voor een afbeelding van een boom. De symboliek van een boom spreekt mij bijzonder aan. De kracht en kwetsbaarheid tegelijk. Sterke wortels en het meeveren met de wind. Maar ook het vallen van de bladeren in de herfst.

De boom in het logo van De Hanze Uitvaartzorg is stevig, sierlijk, elegant, krachtig en mooi. Hij is verankerd met sterke wortels, heeft veel ervaring en is gevuld met liefde. Liefde tussen mensen en liefde voor het leven. Daardoor is de boom ook vriendelijk en warm. Precies zoals ik en de mensen waarmee ik werk in het leven staan.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge