Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Coronavirus / covid-19

Er is nog steeds veel mogelijk

Bezoekers op een uitvaart moeten 1,5 meter afstand kunnen houden van elkaar. Er zijn maximaal 100 bezoekers toegestaan. Daardoor worden er in uitvaartlocaties een maximum aantal bezoekers toegelaten op basis van de 1,5 meter afstand. Voor zowel crematorium Steenbrugge in Diepenveen als crematorium De Omarming in Zutphen geldt dat er niet meer dan 75 personen een afscheid kunnen bijwonen.

Ondanks dat er weer veel mogelijk is, is corona nog niet weg. Daarom blijven de basisregels gelden:

  • was vaak en goed uw handen
  • hoest en nies in uw elleboog
  • schud geen handen
  • blijf thuis bij klachten en laat u testen

Lees verder onder de foto

Ik ben Alexander IJsendorn en heb aandacht voor iedereen.
Met mijn jarenlange ervaring als uitvaartleider, neem ik u aan de hand mee in een lastige tijd.
Graag ben ik uw houvast.
Ik begeleid u rustig en duidelijk en dat alles zonder verborgen kosten.

signature

Hier kunt u meer lezen over mij

Geen coronabewijs nodig

Coronatoegangsbewijzen zijn niet vereist voor uitvaartcentra met een horecafunctie of andere locaties waar een uitvaartplechtigheid plaatsheeft. Wel moet op plaatsen waar geen coronatoegangsbewijs wordt gevraagd een mondkapje worden gedragen als men zich verplaatst, op de zitplaats mag deze af. Mocht de familie dat willen, dan is het wel mogelijk om een coronatoegangsbewijs te vragen.

Is de condoleance op een andere locatie dan de uitvaartplechtigheid, bijvoorbeeld in een restaurant elders, dan gelden de regels voor de horeca en is een coronatoegangsbewijs wel vereist voor iedereen vanaf 13 jaar.

Vaste zitplaatsen

Bezoekers aan een uitvaart kunnen niet zelf kiezen waar ze gaan zitten. Het is weer nodig om plaats te nemen op een vaste zitplaats en om 1,5 meter afstand te houden. Zowel in de aula als in de koffiekamer worden bezoekers door het personeel geplaceerd op een vaste zitplaats.

Livestream

Omdat er slechts een beperkt aantal personen bij een uitvaart aanwezig mogen zijn, zijn veel afscheidslocaties begonnen met de mogelijkheid om uitvaarten live uit te zenden. Zo kunnen personen die ver weg wonen, ziek zijn of om een andere reden niet kunnen komen, toch bij de uitvaart aanwezig zijn.

Rouwfoto- en videografie

De dagen na een overlijden zijn verdrietig, maar er zijn ook mooie momenten. Naast het verdriet worden er fijne herinneringen met elkaar gedeeld en wordt er ook vaak gelachen.

Ik werk samen met gespecialiseerde uitvaartfotografen en breng u graag met hen in contact. Niet elke fotograaf is namelijk ook een goede uitvaartfotograaf.

Meer informatie hierover leest u hier

Logo De Hanze Uitvaartzorg

Logo De Hanze UitvaartzorgIn het logo is bewust gekozen voor een afbeelding van een boom. De symboliek van een boom spreekt mij bijzonder aan. De kracht en kwetsbaarheid tegelijk. Sterke wortels en het meeveren met de wind. Maar ook het vallen van de bladeren in de herfst.

De boom in het logo van De Hanze Uitvaartzorg is stevig, sierlijk, elegant, krachtig en mooi. Hij is verankerd met sterke wortels, heeft veel ervaring en is gevuld met liefde. Liefde tussen mensen en liefde voor het leven. Daardoor is de boom ook vriendelijk en warm. Precies zoals ik en de mensen waarmee ik werk in het leven staan.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge