Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Terug naar blog overzicht

De dood. Praat erover, niet eroverheen.

De dood. Praat erover, niet eroverheen.

Nederlanders praten massaal over het onderwerp heen. Daarom is SIRE de campagne: ‘De dood. Praat erover, niet eroverheen’ gestart om ons meer bewust te maken van de waarde van het praten over de dood. De Hanze Uitvaartzorg onderschrijft deze gedachte. Praten over de dood helpt en maakt daarmee het leven een stuk draaglijker. Maak de dood bespreekbaar, want dit verrijkt het leven. Start dus niet morgen, maar vandaag!

Eens praten over de dood?
Wilt u eens van gedachten wisselen over uw uitvaartwensen? In een kosteloos, laagdrempelig en geheel vrijblijvend gesprek kunt u mij leren kennen, ideeën voor de uitvaart bespreken en eventueel direct vastleggen. Wel zo fijn voor uw nabestaanden, want bij uw overlijden voelen zij zich gesteund wanneer zij weten hoe u uw afscheid voor ogen heeft. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten, is het goed om tijdig belangrijke zaken omtrent uw uitvaart vast te leggen. Ook als u niet op leeftijd of ziek bent. Het leven en de dood zijn immers onvoorspelbaar. Overigens kunnen deze wensen altijd weer aangepast worden als u toch andere ideeën krijgt.

Wensenboekje
Is een afspraak toch net een stapje te veel, download dan gratis het boekje ‘Wensen rondom mij afscheid’ op deze website. Het is uw manier om duidelijkheid te geven in een verdrietige periode. Een leidraad voor uzelf en uw naasten.

Maak een afspraak
Mocht u mij eens willen ontmoeten dan is een afspraak zo gemaakt. Stuur een mail naar info@dehanzeuitvaartzorg.nl of bel mij op 06 - 43 02 90 85.

Meer over de campagne van SIRE: https://dedoodpraaterover.sire.nl


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder:

Terug naar blog overzicht

Ik ben Alexander IJsendorn en heb aandacht voor iedereen.
Met mijn jarenlange ervaring als uitvaartleider, neem ik u aan de hand mee in een lastige tijd.
Graag ben ik uw houvast.
Ik begeleid u rustig en duidelijk en dat alles zonder verborgen kosten.

signature

Hier kunt u meer lezen over mij

Regionaal verbonden

De Hanze Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de gemeente Deventer en omstreken. Het verzorgingsgebied bestaat onder andere uit Apeldoorn, Bathmen, Boskamp, Bussloo, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Dijkerhoek, Epse, Harfsen, Heeten, Holten, Joppe, Kring van Dorth, Lettele, Loo, Nieuw Heeten, Okkenbroek, Olst, Oude Molen, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Voorst, Wesepe, Wijhe en Wilp. Maar ook buiten deze regio kom ik met alle liefde naar u toe. Afstand is geen probleem.

Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge